Kanske ingen träning men…

Nä igår blev det ingen träning. Inte av någon särskild anledning, jag gjorde egentligen ingenting, men det är något med det där att träna direkt på morgonen. Gör jag inte det så blir det gärna inte av. Om jag inte har träningssällskap till kvällen. Och det hade jag inte.

Det blev inte ens en promenad (så otroligt värdelöst väder med ösregn och storm!).

Vi har inte riktigt kommit i jul-”mode” än, två födelsedagar som det pratas om dygnet runt hela december. Igår firade vi äntligen storasystern, idag ska hon ha kalas för sina klasskamrater och imorgon blir det släktkalas. Har liksom satt allt som har med jul att göra lite på paus.

Vi pyntade lite till första advent – lite tomtar och några adventsstakar. Igår tänkte jag att jag kanske ändå skulle börja lite smått, jag köpte snittamaryllis och några hyacinter.

20131220-081750.jpg Fram emot kvällen kände jag ändå någon slags stress krypa i kroppen, kanske vi borde göra slag i saken och faktiskt börja tänka på julklappar? Alltså, inte bara tänka utan mer… Agera? Handla?

Som tur var var det extra julöppet till 24 (!!!!) på stans shoppingcenter så där lyxade jag mig och gick alldeles själv i 2,5 timma (!!!!). Ja alltså jag var ju inte själv, det var proppat med folk, men själv utan man och barn. Aaaaah! Som terapi att bara gå alldeles själv, strosande, en lista med vad jag skulle köpa, behövde nästan inte tänka. Jag var inte ens trött! Halv tolv var jag hemma. 23.30!

Så nu är de flesta julklappar inhandlade och allt förberett för baklängesmiddagen som sjuåringen ska ha idag.

Träning idag: kanske ett tabatapass i vardagsrummet, kanske en springtur med de två små i syskonvagnen, kanske väntar jag och springer imorgon istället när jag kan springa utan vagn. Kanske bara en promenad till affären? Jag ska tänka på saken medan jag dricker lite mer kaffe och ser på My Little Pony (igen).

Annonser

Om jag ska bara trana

Trebarnsmamma som älskar att träna: springa intervaller och svinga kettlebells, benböja ute på altanen och svettas massor hemma på vardagsrumsgolvet. 2014 är året jag ska bli av med mina gravidkilon, jag ska springa en mil och jag ska ha det KUL!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Kanske ingen träning men…

 1. Hahaha! Jag har inte köpt en enda julklapp än… agera? Nä. Orka.

  • Hade jag fått bestämma hade vi i hela släkten inte köpt julklappar alls. Att man familjevis köper något till sina barn (då hade vi köpt spel eller böcker eller ritblock) men det lär ju aldrig gå igenom.

   • Vi köper bara till barnen, sen köper alla en julklapp var som vi spelar om. Att handla till sex kids (syskonbarn) räcker för mig, puh. Dessutom får de så mycket skit att det nästan känns bortkastat.

   • Ja mitt förslag var antingen spela om en present eller att man drar lott ett tag innan, så alla får en var att köpa till och det på så sätt blir lite mer genomtänkt och inte bara köpa-för-köpandets-skull.

 2. Jag känner igen det där. Visst är det skööönt att gå och shoppa själv? Jag gjorde det för några veckor sen och även om hela stan är full med människor är man LUGN..?! Ingen frustration eller barn att hålla koll på (som annars springer åt alla håll…) 🙂

 3. Lina skriver:

  Håller med, gillar bäst morgonträningen :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s