Söndagstankar

Det gick (såklart) hur bra som helst att jobba i fredags, ska tillbaks redan imorgon och ser fram emot det. Nackdelen bara, med att jobba förmiddagar, eller just dessa förmiddagar, är ju att min egen träning försvinner. Alltså egen på-gymmet-träning-när-någon-annan-passar-mitt-barn. Jag får bara tänka på den där bra-iga känslan jag hade förra veckan av att jag ju faktiskt är en hemmatränare, och att det är så det får bli nu ett tag.

Helgen har såklart flugit förbi, med näst intill all vaken tid spenderad i nya huset: målat, slipat, sågat, meckat och pyttelite faktiskt börjat inreda. Snart så!!

Jag har även vilat mig frisk från hosta och förkylning, även om det tog ett tag, först idag känner jag mig nästintill återställd. Imorgon räknar jag med att kunna träna igen. Ja!

På återseende, förhoppningsvis med en spännande träningsrapport under morgondagen!

Annonser

Om jag ska bara trana

Trebarnsmamma som älskar att träna: springa intervaller och svinga kettlebells, benböja ute på altanen och svettas massor hemma på vardagsrumsgolvet. 2014 är året jag ska bli av med mina gravidkilon, jag ska springa en mil och jag ska ha det KUL!
Det här inlägget postades i bara jag, gravid, planering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s