Dagens…!

Dagens träning: kunde inte bestämma mig för om jag skulle gå på BodyBalance eller om jag skulle köra järnet idag igen med något som tydligen heter Spartan Race WOD, men min kropp sa nejtack, jag vill bara gå en solskenspromenad och sedan vila.

Dagens planka: magen slipper inte undan, oavsett vad resten av kroppen säger att den vill/inte vill. Jag körde den där super-tabata-plankan-utan-vila. Två gånger. Första gången körde jag 20-sekunders-intervallerna på sidan och 10-sekunders-intervallerna rak planka. Åtta varv = 4 minuters planka. Andra gången körde jag tvärt om: 20-sekunders-intervallerna i rak planka (med raka armar för att underlätta bytet mellan de två olika plankpositionerna, det gjorde jag i första tabatan med) och 10-sekunders-intervallerna i sidoplanka. Samma sak här: 8 varv = 4 minuters planka. Totalt alltså 8 minuters planka. Yes box!

Dagens godaste: kvällsmaten som jag precis lagt upp och strax ska äta: lättostkaka, rårörda hallon, en klick kesella och lite nötter.

Dagens kallaste: golvet i vårt nya hus. Jag som aldrig fryser går runt och är småkall hela tiden!! Raggsockar PÅ!

Dagens längtan: maken som inte kommer hem fören imorgon eftermiddag.

Dagens roligaste: att äntligen fått information om Ellens välgörenhetsevent som går av stapeln den 9 februari 2013 på fina Stenungsbaden i Stenungsund. Stay tuned för mer information!! Jag åker hela vägen från Norge för att komma dit, ni kommer väl ni med?

Annonser

Om jag ska bara trana

Trebarnsmamma som älskar att träna: springa intervaller och svinga kettlebells, benböja ute på altanen och svettas massor hemma på vardagsrumsgolvet. 2014 är året jag ska bli av med mina gravidkilon, jag ska springa en mil och jag ska ha det KUL!
Det här inlägget postades i dagens..., Ellens event!, intervaller, planka, pw, tabata, vardag. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Dagens…!

  1. Ellen skriver:

    Tack för att du delar ❤
    Stannar du över natten med oss?
    Massa kramar

  2. Den där plankan lär ju uppväga övriga ”jag vill inte-känslan”. Bra jobbat! 🙂

  3. Shit! Bra jobbat med plankan där!! Det är ju lite av min favvo och gör den ett par gånger i veckan men den här varianten har jag inte testat! Måste nästan testa nu på en gång 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s