Förberedelser, pw och sushi

Här ligger jag och nattar barn (hon har redan somnat…) och tänker några extra gånger fram och tillbaks om vi fått med oss allt. Imorgon åker vi ju på solsemester en vecka till Kanareöarna. Gissa huuuur skönt det kommer bli…?

Dagen idag har ägnats åt packning, sista-minuten-shopping, förberedelser och fram emot kvällen var det enda rätta en lång pw i mörkret. Så skönt!

Middag blev sedan sushi, fantastiskt gott men jag blev kanske inte supersupermätt, så det får bli keso med nötter och hallon innan jag lägger mig. Vilket inte kommer bli så hemskt sent idag.

Jo, jag tänkte att jag kanske skulle ha en helt oplanerad vecka, denna veckan. Vad det gäller träning alltså. Jag är övertygad om att det kommer bli träning: morgonspringturer längs strandpromenaden med vinden som blåser i mitt långa, svallande hår och solens första strålar som smeker min bruna, inoljade, vältränade kropp… Hrm, nä kanske inte riktigt, men morgonspringturer, gymhäng och kanske styrkepass ute i det fria. Alla mina träningskläder är iallafall packade, det var det första (och nästan viktigaste, haha) jag la ner i väskan. Och både Nike Freeisarna och tåskorna är med.

Annars… Tja. Jag är laddad för en vecka med god mat, sol, bad, glada barn och mysigt familjehäng. Jag kommer kanske inte kunna hålla mig ifrån bloggen (jag är så dålig på att vara internetlös) så ni kommer nog bli uppdaterade någon gång under veckan iallafall.

Tills dess: so long, all kärlek till er!

20121117-194404.jpg

Annonser

Om jag ska bara trana

Trebarnsmamma som älskar att träna: springa intervaller och svinga kettlebells, benböja ute på altanen och svettas massor hemma på vardagsrumsgolvet. 2014 är året jag ska bli av med mina gravidkilon, jag ska springa en mil och jag ska ha det KUL!
Det här inlägget postades i planering, pw, semester. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Förberedelser, pw och sushi

  1. Emma L skriver:

    Ha det superhärligt på semestern!

  2. Lina skriver:

    Ha en superhärlig semester! Njut! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s