FÄRDIGTRÄNAD!

Åh hurra, jag har tränat!

Jag åkte och lämnade barnen på dagis/skola i träningskläder (väl dolda under stor dunjacka, jag kan inte riiiiktigt stå för att jag tränar istället för att åka direkt till jobbet…) och åkte hem och rev av helkroppsstyrkepasset. Som tur var hann jag få ett mail från kloka PT-Helena innan jag körde igång. Hon skrev att jag inte fick glömma att jag faktiskt vart sjuk och att jag skulle lyssna på kroppen (som vanligt) och kanske inte köra mitt allra värsta och hårdaste. Jag kan säga som såhär: jag hade märkt det själv, men det var så skönt att hon liksom hann säga det innan mig, för jag annars hade det vart lite deprimerande att jag kände mig så svag!

Redan under uppvärmningen kände jag hur jag inte orkade som vanligt, men jag körde på, lite lugnare, lyssnade på kroppen, vilade lite mer mellan varje set och mellan varje övning. Jag hade inte i närheten av så mycket vikt på som jag hade när jag körde förra/första ggn, men trots det var det ju skitjobbigt och jag är alldeles genomsvettig och summasumarum och allra viktigast: jag är så NÖJD!

Kloka Helena, som säger (eller ja skriver dårå) precis det jag behöver höra. Hon vet precis vad jag behöver höra, peppar mig på allra bästa sätt och får mig återigen att känna mig så himla bra och stolt över mig själv! Tack!

Nu är det snabba ryck som gäller: klockan är 09,27. Jag ska duscha, göra mig iordning och gå upp till jobbet och börja jobba klockan 10,00. Tror ni jag hinner?

Annonser

Om jag ska bara trana

Trebarnsmamma som älskar att träna: springa intervaller och svinga kettlebells, benböja ute på altanen och svettas massor hemma på vardagsrumsgolvet. 2014 är året jag ska bli av med mina gravidkilon, jag ska springa en mil och jag ska ha det KUL!
Det här inlägget postades i PT, styrketräning, svett, vardag. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till FÄRDIGTRÄNAD!

  1. beatatjata skriver:

    Håller med till fullo om orden om coachen! Och klart du hinner, bara att köra på endorfinkicken, du hinner säkert städa huset innan också 🙂

  2. Pia skriver:

    Härlig start på dagen!

  3. Emma L skriver:

    Härlig start! Själv sitter jag på ett tåg på väg hem från Stockholm och funderar på vad jag hitta på för träning ikväll. Liten meltdown med maten tyvärr = smolk i bägaren för Julklappsjakten 2012 men jag ser framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s