Onsdag

Klockan är bara strax efter åtta och jag ligger redan i sängen. Sååå skönt att få lite sovmorgon i förskott. Nu har jag och mina kollegor tre flyttdagar framför oss, då vi ska flytta ut från vår nuvarande arbetsplats och in i ett alldeles nybyggt hus. Det kommer såklart bli superbra men det krävs endel jobb, hela veckan har vart ett enda kaos, bara för att vi ska flytta stannat ju inte själva arbetsuppgifterna upp. Jag ska fortfarande vara en god pedagog och en trevlig kollega trots att hela avdelningen är nerpackad i lådor och det ligger en tung uppbrottsstämning-dimma över huset. Det har känts riktigt vemodigt idag, och för mig som bara jobbar november ut har det känts som början på slutet. Kul men trist, och sorgligt.

Dessutom är maken utomlands så när jag och barnen väl kommit hem på eftermiddagen blev det enkel (men god!) laxmiddag, lite tv-tittning och så bums i säng.

Gonatt!

Annonser

Om jag ska bara trana

Trebarnsmamma som älskar att träna: springa intervaller och svinga kettlebells, benböja ute på altanen och svettas massor hemma på vardagsrumsgolvet. 2014 är året jag ska bli av med mina gravidkilon, jag ska springa en mil och jag ska ha det KUL!
Det här inlägget postades i vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s