Bröd. Eller ”bröd” kanske.

Gjorde ett snabbt microbröd till en ovanligt tidig frukost (vi måste åka och besiktiga bilen klockan åtta! Sen VAB resten av dagen.)

Smält 1-2 msk kokosolja
Blanda ner:
1 dl mandelmjöl
1 ägg
1 tsk bakpulver
Lägg i djup tallrik (jag blandade rätt i), på med lite havssalt och krossade linfrön, och kör 2 min i micron.

Ser lite mystiskt ut, men smakade gott utan någonting på vid provsmaket:

20121002-070025.jpg

Jag åt det med Bregott och två skivade kokta ägg på. Det var gott! Och en stoooor kopp kaffe till såklart. Det var VÄLDIGT gott!

20121002-070815.jpg

Annonser

Om jag ska bara trana

Trebarnsmamma som älskar att träna: springa intervaller och svinga kettlebells, benböja ute på altanen och svettas massor hemma på vardagsrumsgolvet. 2014 är året jag ska bli av med mina gravidkilon, jag ska springa en mil och jag ska ha det KUL!
Det här inlägget postades i bröd, frukost. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bröd. Eller ”bröd” kanske.

  1. Emma L skriver:

    Hm, kanske dags att prova det där… Har sett varianten i många bloggar men är skeptisk. Jag vill ju gärna ha lite stuns och tuggmotstånd i bröd. Får se om jag ger mig på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s