Morgonpromenad

Fortfarande vab med lillasystern, vilket betyder morgonpromenad till skolan med storasystern. Kallt och klart. Jag har på mig träningskläder och tänker springa hem sen, med några stopp för styrkemoment och förhoppningsvis en trappa. Har med kex och russin som muta till lillasystern om det skulle bli för tråkigt!

20120906-074754.jpg

Annonser

Om jag ska bara trana

Trebarnsmamma som älskar att träna: springa intervaller och svinga kettlebells, benböja ute på altanen och svettas massor hemma på vardagsrumsgolvet. 2014 är året jag ska bli av med mina gravidkilon, jag ska springa en mil och jag ska ha det KUL!
Det här inlägget postades i vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Morgonpromenad

  1. beatatjata skriver:

    Nu längtar jag lite efter en vab-dag 😉 (don´t tell my boss!). Ypperligt tillfälle att ta vara på dagsljuset iaf! Och krasslig liten unge i vagnen kan man ju springa runt utan större problem… Funkar det ok att springa med vanlig kärra (för det är väl ingen särskild joggvagn?)

    • Klart jag bara har vanlig kärra, har alltid tyckt det är överkurs att ha speciell springvagn 🙂 Det går fint ändå när man bara springer såhär losers sträckor som jag gjorde idag, 10 minuter i taget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s