Lite piggare…

…men utan att ha tränat! Jag hoppade över springturen till fördel för en tupplur på soffan och så chips och film med lillasystern. ”Visst vi har fredagsmys nu mamma” sa hon. Ja mitt barn, lördagsfredagsmittpådagenmys. Sååå skönt!

Nu är hela familjen nyduschad och finklädda och vi ska strax ge oss in till storastaden för att fira min morbror som blivit pensionär. Skulle bjudas på sensommarbuffé, så det borde inte vara några problem att äta både gott och bra ikväll!

Hela träningsveckan färdigplanerad också, som (förhoppningsvis!) startar med ett långt och spännande pass på måndageftermiddag. Längtar!

20120901-165238.jpg

Annonser

Om jag ska bara trana

Trebarnsmamma som älskar att träna: springa intervaller och svinga kettlebells, benböja ute på altanen och svettas massor hemma på vardagsrumsgolvet. 2014 är året jag ska bli av med mina gravidkilon, jag ska springa en mil och jag ska ha det KUL!
Det här inlägget postades i vila. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lite piggare…

  1. Beatatjata skriver:

    Precis vaknat till efter tupplur på soffan med liten på bröstet. Nästan 40 graders feber, inget tårtkalas för oss… Liiite mysigt dock, inte ofta hon ligger still och gosar i friskt tillstånd 🙂

  2. Emma L skriver:

    Här har det inte heller blivit någon träning. Allmänt mensseg och sugen på godis. Maken handlade på vägen hem från gymmet = antagligen bara RÄTT saker som kom med hem. 😦

    Hoppas ni får en trevlig kväll på kalas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s