Medaljens Pris…

…började vi kolla lite på förut. Tyvärr var det så sjukt dålig uppkoppling att det mest hackade, så vi såg kanske bara typ 20 minuter. Men det var spännande, det är inte barabara att vara elitidrottare.

Jag satsar knappast på att vara med i OS, men jag funderar lite på VAD jag ska satsa på. Just nu känns det så spännande och fortfarande nytt med att springa. Kanske jag klarar att springa ett milslångt lopp till nästa sommar, och en halvmara (Göteborgsvarvet) året därefter? Har skojat om att mitt mål är att springa milen på under 40 minuter innan jag fyller 40 (det är ändå några år kvar) men det kanske är att ta i? Haha.

Lite funderingar såhär när semestern närmar sig slutet. Blir säkert mer tankar om detta de kommande dagarna och veckorna!

Nu är det faktiskt ett ovanligt tidigt gonatt!

Annonser

Om jag ska bara trana

Trebarnsmamma som älskar att träna: springa intervaller och svinga kettlebells, benböja ute på altanen och svettas massor hemma på vardagsrumsgolvet. 2014 är året jag ska bli av med mina gravidkilon, jag ska springa en mil och jag ska ha det KUL!
Det här inlägget postades i mål, planering, spriiiing. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Medaljens Pris…

  1. Trillingnöten skriver:

    Wow, milen under 40 min är inte illa att försöka uppnå…kanske skulle hänga på jag med? 🙂 Har 10 år kvar så nån gång borde det ju funka!

  2. Beatatjata skriver:

    Tror du kommer kunna köra varvet till våren om du vill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s