Söndag

Då var vi på plats i båten igen i gästhamnen, efter en natt hos ena systern och kusinerna. Idag har vi åkt båt hela dagen, nu är vi rätt sega hela gänget. Tittar på när barnen leker på en lekplats och planerar för kvällen.

Det blir barnfritt, på restaurang, med kära vännerna. Jag röstar för bästa tapas-stället och ett glas rött, en promenad på bryggan och massa skvaller.

Imorgon ska jag antingen springa intervaller i backarna upp till något som heter Slottsfjellet, eller se om jag hittar tillbaks till ett gym jag vart på för längesen. Beror på vädret. Men det är imorgon. Idag blir det på sin höjd en planka eller två.

Annonser

Om jag ska bara trana

Trebarnsmamma som älskar att träna: springa intervaller och svinga kettlebells, benböja ute på altanen och svettas massor hemma på vardagsrumsgolvet. 2014 är året jag ska bli av med mina gravidkilon, jag ska springa en mil och jag ska ha det KUL!
Det här inlägget postades i båtliv, njutning!, planering, planka, spriiiing, underbara sommar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Söndag

  1. Maria S skriver:

    Hej, ny läsare här hos dig. Hittat hit tack vare Beata 🙂 Skulle vilja maila dig och fråga lite om din PT, är sugen på att anlita henne 🙂 Har du någon mailadress? hitta ringen under din priofil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s